News – Etiquetado "Cocktails" – Straws 'n Berries Picnics
0 Carrito
Añadir al carrito
  Tiene artículos en su carrito
  Tiene 1 artículo en su carrito
   Total

   News — Cocktails

   Het is cocktail tijd!

   It's cocktail 'o clock!

   Bij Straws 'n Berries werken we graag samen met andere (kleine) bedrijven in en rond Barcelona. Vier je je verjaardag, een vrijgezellenfeest of gewoon een meidenavond? We laten je graag kennismaken met een nieuw bedrijf waarmee we samenwerken; The Corsican Bartender, die de leukste cocktailworkshop in Barcelona organiseert!

   The Corsican Bartender komt bij u op locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, maar kan ook de cocktailworkshop bij Straws 'n Berries op locatie verzorgen. Tijdens deze twee uur durende cocktailworkshop leer je hoe je drie verschillende cocktails maakt, die je ook zelf kunt kiezen. De barman laat de groep zien hoe de gekozen cocktails in elkaar zitten en daarna kun je ze zelfs zelf maken, hoe gaaf! Ook vertelt hij je tijdens de cocktailworkshop van alles over de cocktails, zoals leuke weetjes. Tijdens de cocktailworkshop kun je genieten van het eten van de foodplatter die we voor de groep klaarmaken. Na de drie cocktails is er tijd voor een speciaal shot en is er een prijs te winnen. Maar we zullen dat nog een tijdje geheimhouden;)

   Deze cocktailworkshop in Barcelona is niet alleen leuk om zelf te doen, maar ook om cadeau te doen of om iemand mee te verrassen! Ben jij net zo enthousiast als wij? Boek dan The Corsican Bartender voor een geweldige cocktailworkshop in Barcelona en beleef een superleuke avond!!